به گزارش خبرنگار مهر، سلمان حسینی ظهر شنبه در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی و زنان استان زنجان، به طرح حمایت اجتماعی از کودکان خیابانی بهزیستی زنجان شامل اقدام و عمل اشاره کرد و گفت: رویکرد ما در مواجهه با کودکان کار باید بازنگری شود.
وی اظهار کرد: سیاستها و برنامهریزیها باید کودکان را در کانون توجه قرار دهد و متناسب با سن کودک تلاش کند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان، به نقش ارگانهای مختلف در زمینه سازماندهی و نگهداری کودکان کار اشاره کرد و بیان داشت: در این مساله دستگاههای مختلفی از جمله بیمه سلامت استان، آموزش و پرورش، شهرداری، نیروی انتظامی، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دخیل هستند و همکاری دارند.
حسینی با بیان اینکه طی ۳ ماهه سالجاری ۱۶ کودک کار جدید در شهر زنجان شناسایی شدهاند و تحت پوشش بهزیستی استان قرار گرفتند، ابراز داشت: از سال ۹۴ تا اواخر سال ۱۴۰۰، تعداد ۴۰۰ نفر کودک کار شناسایی شده است.
وی افزود:؛ همچنین استان زنجان جزو استانهایی است که کودکان کار دارای خانواده هستند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان، با بیان اینکه در استان زنجان ۵ شهرستان دارای اورژانس اجتماعی هستند، گفت: مردم صورت مشاهده کودکان کار میتوانند با شماره تلفن ۱۲۳ به صورت ۲۴ ساعته تماس حاصل کنند و کارشناسان ما در این مراکز آماده خدماترسانی و رسیدگی به این افراد هستند.
حسینی به اصول و مبانی فکری دوستدار کودک اشاره کرد و یاد آورشد: طبق این اصول نگاه به کودک کار به عنوان یک کودک با مسئولیت نانآوری خانواده باشد و کرامت و حرمت انسانی کودک کار حفظ شود.
وی به ۳ برنامه در راستای حمایت از کودکان کار اشاره کرد و تصریح کرد: ۳ برنامه شامل پذیرش که شناسایی و جذب کودکان خیابانی است. دوم بازتوانی است که هدف از این مورد تأمین نیاز اولیه برای رشد و استقلال سنی کودکان کار و سوم پیگیری که مجموعه اقدامات کارشناسی را برای ارتقا وضعیت کودکان کار را شامل میشود.
نظر شما